вторник, 13 октомври 2015 г.

morskiakvarium.bg - специализиран онлайн магазин за соленоводна (морска) акваристика



e специализиран онлайн магазин за соленоводна (морска) акваристика. Въпреки, че сме в самото начало на неговото създаване и предстои доста работа, ето какво ви предлагаме:


  • Продукти тествани и използвани от нас

По-голяма част от продуктите са тясно свързани с нашия личен опит. При проектирането, създаването и поддържането на морски аквариуми не правим никакви компромиси с качеството на използваните материали, техника и консумативи! Въпреки, че се опитваме да предложим винаги най-доброто, не забравяме и действителната икономическа обстановка в България! В тази връзка най-важното за нас е, всеки клиент да направи правилен информиран избор - с ясното съзнание, какви компромиси може да си позволи и какво да очаква, като резултат в бъдеще. Това е и нашата основна идея:

 Качество за клиенти, които знаят какво искат! 
  • Лесна поръчка 
Поръчка без регистрация, въпреки, че като регистриран потребител получавате много, много повече!
  • Предимства за регистрирани клиенти
На първо място това е нашата бонус точкова система! Тя е активна само за РЕГИСТРИРАНИ клиенти! Трупате точки още с първата покупка! Точките са допълнителна отстъпка от цената на съответния продукт, която обаче ще получите след известно време под формата на други избрани от вас продукти или други облаги...За всеки закупен артикул получавате съответния брой бонус точки. Най-общо принципа е:
       1 похарчен лев    =   1 бонус точка
       1 бонус точка      =   1 стотинка
Във всеки един момент може да използвате събраните от вас бонус точки, като закупите даден продукт. Единственото условие е той да има обявена цена в бонус точки.
 всеки продукт, който има цена в наградни точки може да закупите, като използвате вашите събрани точки
Всички РЕГИСТРИРАНИ потребители ще имат възможност да участват в периодични томболи с награди! Без значение дали сте били наш клиент само веднъж или пазарувате редовно.

Нещо много важно, което не е достъпно за клиенти без регистрация - само РЕГИСТРИРАНИ потребители ще могат да купуват живи организми - риби, корали и др. безгръбначни, да заявяват доставка на такива или да извършват PRE-ORDER на цени със значителна отстъпка!

Всеки РЕГИСТРИРАН потребител ще има възможност да получава ПЕРСОНАЛНА оферта за даден продукт! Ще бъдете приятно изненадани от цени или услуги!

Всеки РЕГИСТРИРАН клиент ще има възможност да получава бонуси под формата на талони за отстъпка, бонус точки или безплатна доставка. Но най-хубавото е, че всичко това става автоматично! Така, че ако някой ваш приятел си е купил същия продукт на по-ниска цена в един и същи ден с вас, получил е двойно бонус точки, безплатна доставка (въпреки, че не е поръчал продукти за над 100 лева) или някаква друга приятна изненада... просто е имал късмет в този ден. Това в никакъв случай не е специално отношение към него или по някакъв начин е свързано с "лоши" чувства към вас. Повярвайте, това може да стане по всяко време 24 часа в денонощието, дори и ако пазарувате в 3:47 сутринта в неделя...
Но ако вие не сте регистриран потребител...О, да! Това вече е специално отношение! Нищо лично!

Всеки регистриран клиент ще може да се възползва и от още редица приятни изненади и възможности, които за сега няма да обявяваме :) Все пак и конкурентите ще четат това :)
  • Какви са условията за доставка?
След приемане на вашата поръчка, тя получава индивидуален номер, който автоматично получавате на вашия имейл.

Следва обработка на поръчката от наша страна. Ако е необходимо някакво уточнение по нея ще се свържем с вас на посочения телефон във формата за поръчка.
Поръчките се обработват от понеделник до четвъртък-включително. Това означава, че поръчки направени в петък, събота и неделя ще се обработват през първия работен ден на следващата седмица. Поръчки не се обработват и през празнични дни. Разбира се винаги сме готови да помогнем в екстремни ситуации, стига да имаме възможност.
  • Как става изпращането на поръчките:
- в рамките на следващия ден , ако стоката е "в наличност"
- в рамките на 2-3 работни дни, за стока, чиято наличност е обявена, като "2-3 дни"
- в рамките на 14-20 работни дни, за стока, чиято наличност е обявена "с поръчка". Тук задължително трябва да има направено авансово плащане по банков път
Доставките се осъществяват с куриерска фирма ЕКОНТ с отстъпка в цената. Може да изберете тя да бъде доставена до вашия адрес или да си я получите от най-удобния за вас офис. 
При поръчка над 100 лева доставката е безплатна!
  • Плащане
В момента са възможни само два начина на плащане - с наложен платеж при получаване на стоката и чрез банков превод, което е задължително условие за стоките с поръчка и PRE-ORDER.
  • Живи организми
До болка са ни познати проблемите свързани с лошите практики на търговците с жива стока - продажба в момента на получаване или в "най-лошия" за тях случай до няколко дни... без правилна аклиматизация и без карантина. Доставки от най-рисковите износители на Азия - от където за определено поръчано количество получаваш още толкова безплатно, за двойно повече - четворно и т.н. Целта и резултатите са ясни и оставяме без коментар!
За нас здравето и живота на получените морски риби е от първостепенно значение. Може би по-важни от тях са единствено здравето на рибите, които плуват в аквариумите на нашите клиенти. Защото знаем от горчив опит как всичко градено с месеци и години може бъде унищожено за броени дни.
В момента имаме карантинни системи, които могат да поемат до 100-120 морски риби (според размера). След задължителната 4 седмична карантина, профилактично третиране срещу външни и вътрешни паразити, захранване и привикване към аквариумни условия подобни риби ще бъдат продавани. Междувременно през дните на карантина, всеки регистриран клиент ще може да избере своя нов любимец. Това ще е особено лесно чрез подготвяната система "купи това, което виждаш".
Тази система ще е активна и за коралите.
Единствено чрез "купи това, което виждаш" няма да може да се избират охлюви, раци, скариди, звезди и др. дребни безгръбначни.
Да, изглежда амбициозно! Но тази система работи успешно, вече повече от година и половина само за нашите клиенти, чиито морски аквариуми поддържаме или такива, които имат морски аквариум изработен от нас. Липсата на проблеми в техните аквариуми и на "загуби в жива сила" ни дава надежда, че въпреки трудностите, този подход ще бъде оценен и от онлайн клиентите ни.
Ако все пак цената на живите организми е най-важното за вас,
МОЛЯ ВИ, НЕ СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ В НАШИЯ МАГАЗИН!
Карантината ще бъде задължителна и за всички PRE-ORDER  риби! Единствената разлика е, че подобни риби ще бъдат доставяни след направено плащане и системата "купи това, което виждаш" няма как да бъде приложена.
Единственото според нас неудобство и при двата начина за покупка на морска риба е, че ще трябва да изтърпите едномесечната карантина.
  • Информация
Липсата на информация на български език е най-големия проблем, с който се сблъскват всички соленоводни ентусиасти, особено начинаещите. В бъдеще предвиждаме много нови публикации в нашия блог за морска акваристика - reefcreation.blogspot.com. Така ще се опитаме да обвържем възможно най-много продукти от магазина, с полезна информация от блога. Начини на употреба, плюсове, минуси, възможни проблеми или грешки при тяхното използване. Ревюта на различна нова техника, на такава след известен период на употреба и всичко това на база лични наблюдения и премеждия.

  • Обратна връзка
Изключително много държим на връзката с нашите настоящи, а също и с бъдещи клиенти. И то не само при възникване на проблеми. За да бъдем още по продуктивни е важно да знаем и вашето мнение и желания по всички въпроси, дори такива, които не са пряко свързани с дейността на магазина, но са от значение за развитието на морската акваристика в България.

Надяваме се, морската акваристика да завладява все повече любители, а morskiakvarium.bg да бъде неразделна част от това хоби.

Няма коментари:

Публикуване на коментар